Danke an Tino Rechlyk für das Water Cake Rezept.
Zuckerbombe aber sicher abwandelbar und wie im Video etwas spannendes für jeden Koch.
Hier noch mal das Rezept in Englisch
Zutaten:
Water, Granulated Sugar, Agar
Brown Sugar Syrup (kokumitsu) for Topping, Soybean Flour (kinako) also for Topping
*Recipe*
1.Put 12g granulated sugar and 15g agar in a pot, and mix.
2.Add 500cc water little by little, and mix. Repeat it.This is important because agar does not melt easily.
3.Melt agar completely with the boiling hot water.
4.Pour it into the sphere mold.
5.Chill it in a refrigerator.
6.Take out from the model after hardened and put brown sugar syrup and soybean flour.
7.Please eat while feeling the Force.
KOECHE NEWS
www.koeche-news.de hier kocht Wissen über.
K – N [Medienbüro]
Contenterstellung, Köche News ..Köpfe, Köche, Rezepte und mehr..